::Ieda Akmal Life::

Pages

Monday, March 7, 2016

lamanya nye tak updated...




assalamualaikum.... hmmm lama nya tak updated blog.... okey rasanya ade dekat 3 tahun kot...last 2010... sekarang dah 2016 kot...lama amat tuh...tak de msa nak updated2x ni....sejak futher deg. acah2x bz dgn assgnment..dgn tidur...msa lapang...masa terbuang....haha..
okay post kali ni nak tnjuk gambar kucing jer....ambe giler kucing sekarang ni...kucing2x ni cute amat sih... kalau dapat mmg nak kena tenyeh nih,,,cute sgt...okey hadam la gambar kucing bwah nih ek,,,,sikit je gmbr tak banyak pun...nnt rajin,  ambe edit ambe msuk gmbr kucing lagi... Thankks pada yang sudi baca...ok bye...tu je nak type...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






Saturday, March 30, 2013

Kenangan & pengalaman itu PENGAJARAN

Assalam,, hye readerr....

dah lma x updated an~~,,
tup2x skunk ak dh hbis Diploma~~ yaa... ak dah HABIS 3 TAHUN BELAJAR DIPLOMA PENGAJIAN ISLAM(DAKWAH) dan DIPLOMA KOR- ASKAR WATANIAH
bkn senang nak habiskan diploma nih~~ byk kenangan pahit. manis. masam n masin n semualah ada..
ak gembira dah habis...
tp ak sedih tinggalkan kawan2x... :(

ape2x pown ak kna ingat perjuangan ak sebagai pendakwah bukan ternoktah di atas paper terakhir ak time FINAL hari tuh(25 Mac 2013)... tapi perjalanan ak masih panjang~~ mungkin sukar tapi aku masih dalam percubaan...
ak akan jadikan kenangan ak n sahabat sebgai pengalaman yang akan mengajar ak untuk ke arah lebih baik~~
mgkin dari yang nakal kepada yang lebih baik n sopan~~ In Syaa Allah... Moga Allah Permudahkan

kenangan bersama budak2x DAKWAH ak akan jadikan ia sbgai penguat ak untuk berdakwah
dan pengalaman ak sebagai anggota watanaiah ak akan jadikan ia sebagai kekuatan ak menahan mental dan fizikal ak untuk menceburi bidang ini~~ DAKWAH itu luas... bukan bergantung kepada ak dan sahabat di bidang nih  tetapi semua~~semua umat Islam... semua kita adalah Du'at sebnrnya...

for Kenangan ak sertakan pict2x akhir ak bersama mereka:~






n satu lagu  ukhwah sebiru hari ini: ADCOUSTIC


n akhir kta... 
ak pasti akan merindui geng 2X DAKWAH SESI 2010-2013 N DIP. WATANIAH SESI 2010-2013
ak sayang korangg....!!!!

ok.. i'm STOP AT here ... ttggu posted yang lain plak dgn cter yang lain or ap2x la ....huhu... tq 4 reading... Assalamualikum...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...